Krajalnica aes 62 sr

Szatkownica do warzyw elektryczna jest szczególnie ważnym zaopatrzeniem w biznesach gastronomicznych. Codzienne krojenie wielokilogramowych ilości innego typie warzyw w postępowanie ręczny znacznie podnosi koszty produkcji oraz wydłuża czas przygotowania zaplecza przed rozpoczęciem restauracji czy czas przygotowania posiłku w urzędach żywienia zbiorowego takich jak szkoły, domy spokojnej starości czy szpitale.

Wielkim wyborem stoi się wtedy zakup szatkownicy do warzyw, która jednocześnie będzie same pełnić funkcję szatkownicy do owoców.
Niezależnie od sposobie prowadzonej placówki gastronomicznej warto zdecydować się na kupno szatkownicy do profesjonalnego użytku. Przedstawia się ona bardzo ważną wydajnością (nawet do 300 kg/h) i formą, posiada wszelkie niezbędne dokumenty i uznania oraz zrobiona jest z świetnej kondycji materiałów, danych do kontaktu z żywnością. W większości wypadków urządzenie zbudowane jest ze określeni nierdzewnej oraz jest magnetyczny system bezpieczeństwa i hamulec silnikowy, zapewniający bezpieczną obsługę przez klientów. Do wyboru jesteśmy również zasilanie 230V czyli na tzw. siłę, czyli 400 V, w relacji od posiadanej w terenie instalacji elektrycznej.
Szatkownica do warzyw elektryczna jest wiele innych, łatwo wymiennych tarcz, które wpływają, że warzywa oraz produkty mogą przybierać kształt wiórków, plastrów lub kostek, a także specjalną przystawkę do zrobienia frytek. Osobny wsad o wymiarze półksiężyca jest do krojenia warzyw typu kapusta, seler, a pozostały podłużny wsad poświęcony jest do warzyw długich. W wszystkiej chwili możemy i dobierać kolejne akcesoria według potrzeb.
Danie nie winno stanowić polecane do użytków, do których nie jest dane jak np. krojenie sera.
Przy zakupie szatkownicy do warzyw należy pamiętać, iż nie jest wówczas co prawda urządzenie o gigantycznych rozmiarach, ale zwykle waży ok. 30 kilogramów. Na placu znajdziemy ogromny wybór marek i rodzajów, dzięki czemu dopasowanie odpowiedniego urządzenia nie sprawi wielu problemów.