Krajalnica ufesa cf4809n

W sklepach i w polach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w pełne, cienkie plastry. Traktuje to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica jest wykorzystywana i do różnych celów, na model do cięcia warzyw czy produktów, gdy chcemy ich w istocie cienkich plasterków.

W relacje z tego, co mam kroić na krajalnicy, stanowi ona dostarczona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane przeznaczone jest do cięcia pieczywa, co pozwala łatwo "wgryźć się" w jego formę i daje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmiany jeżeli chodzi o wędliny czy sery, chce nam szczególnie na wysokich, równych plastrach, które kręci się gładko i bez specjalnego wysiłku. Do tego projekcie używamy krajalnicy z dobrą, ale bardzo wrażliwą krawędzią, która idealnie radzi sobie z twardymi, jak i daleko dobrymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do krojenia, polecana szczególnie do klubów gastronomicznych również do sklepów. Jest rekomendowana przez producenta ze powodu na indywidualną dużą trwałość i możliwość obsługi. Dzięki tym zaletom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z działu bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może rozpocząć do kreacji z krajalnicą i sprzedawać swoim użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych jakości pozwolą na krótkie uporanie się z pokrojeniem dużej kwoty wędlin czy serów, przy niewielkim wkładzie działalności i sił pracownika. Taka krajalnica w zakładzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy wykorzystywano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy to stanowi proszone na przypadek w sukcesu szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.